Annika Kling

Diplomerad samtalsterapuet

Jag heter Annika Kling, jag har alltid haft ett stort intresse av människan och våra tankar, känslor och olika processer som påverkar det mänskliga beteendet.  Min utbildning inkluderar även en basutbildning i integrativ psykoterapi, sk Steg 1-utbildning som diplomerad samtalsterapeut. Utbildningen kräver ett genomförande på minimum 60 timmars arbete med egna träningsklienter. Jag fortsätter att fortbilda mig, samt gå i regelbunden professionell handledning som ger mig stor personlig utveckling.

Jag har själv varit i ett läge där jag upplevde att jag tappat bort mig själv i min strävan att få ihop alla delar av livet. Där började min personliga inre resa. Genom att reflektera över våra liv och beteende lär vi oss mycket
om oss själv. 

Har arbetat personligen med stresshantering, hög känslighet och medberoende.

Är volontär inom MIND själmordslinjen. Har genom gått Grundutbildning Självmordslinjen 2 dagar. (Mind, psykisk ohälsa, självmord, volontärens jobb.  samtalsteknik, MI (Motiverande samtal)). Genomför kontinuerlig  handledning, där diskuteras olika frågeställningar eller utmaningar i mötet med stödsökande utifrån metoden Motiverande Samtal eller utifrån min roll som volontär.
 

Under de sista 4 åren har jag varit delaktig i volontär i Göteborgs Räddningsmission. Där har jag lärt mig hur väsentligt det är med möten mellan människor. Jag har också varit involverad i Suicidprevention Väst och gott deras grundutbildning i psykisk livräddning.

 

Andra kunskaper:
  • LIFECAP/ Kurs i att hantera och förebygga stress
  • Kurs i psykisk livräddning genom Suicidprevention i väst
  • Kurs i HSP - Vad är Högkänslighet? Högkänslighet och anknytning
  • Ledarskap, Roda management
  • Kunskap i tolvstegsprogrammet.
Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.