Referenser

När jag träffade Annika första gången visste jag redan att jag var svårt medberoende, ett sätt som har följ med mig hela mitt liv. Jag var förtvivlad och behövde hjälp och redskap för att kunna bryta detta mönster.

Annika har lätt att lyssna in, kompetent och lugn. Fokuserade och frågade mycket om mig för att bilda sig en uppfattning, kändes väldigt bra. Jag fick lite verktyg och läxor att följa för att kunna gå vidare. Kände mig väldigt bra tills mods efter vårt första möte. Tacksam att jag träffade just Annika.

/Marie

Annika hjälpte mig att se saker från ett annat perspektiv och att de är okej att fortfarande må dåligt. Att de inte finns något datum så när man ska ha kommit över någon. Men främst att känna sig "tom" inte är en känsla utan att jag måste kunna sätta något annat ord på de, varför jag känner mig tom.

/Emelie

Annika gav mig nya infallsvinklar som hjälpte mig att se mitt problem i ett annat perspektiv . Det hjälpte mig att släppa taget och lita till mina inre styrkor. Annika hjälpte mig att se att jag redan har de verktyg jag behöver för att hantera de problem jag emellanåt möter i min vardag. Annika besitter en djup förståelse för andra människors svårigheter som vi kan uppleva i livet. Annika en person som hjälper dig se de styrkor du har och ger dig vägledning till en bra fortsättning och hur du ska finna din lösning på det som är ditt problem.

/Carin

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.